23 Aralık 2012

Yapay Deri Pantolon Dikimi / Sewing Imitation Leather Pants

Bir sene öncesine dayanıyor bu pantolonun dikişi.Başlamış ama bir türlü bitirememiştim.İki kilo almama rağmen iyi oturdu. Bitirmenin sevincini yaşıyorum resmen.


 
 
Ölçü, kalıp olarak dar kot pantolonumu aldım.Kumaşı yapay deri ve içi pamuksu, kadifemsi bir yapıda, tam bu soğuk günlerde kullanıma uygun diye düşünüyorum :) Herkese keyifli pazarlar diliyorum...

4 yorum:

berry dedi ki...

bayıldım canım ya çok güzel olmuş bende böyle deri bir pantalon istiyorum ama bulmak çok zor :)

emiza dedi ki...

canım benim çok teşekkür ederim.Sen daha güzelini dikeceğinden çok eminim:)Fotoğrafta pek belli olmasada bir paçasını daha içeriden dikmişim, paçası yan duruyor:)Deri olmadığı için makinede dikebildim ama deri olsaydı makinemi kesin kırardı :)

keskin makas dedi ki...

çok güzel olmuş eline sağlık.Bende yakında deri kumaş karışımı bir mont dikmeyi düşünüyorum ama makinamın deriyi dikemeyeceğinden endişeleniyorum.

emiza dedi ki...

merhaba keskin makas, teşekkür ederim.Bence küçük bir deri parçasıyla denemeden bilemezsin..Belki deri parçası konusunda kumaşcıdan rica edebilirsin.Sanırım sanayi tipi dikiş makinelerinde sorun teşkil etmiyordu, dikiş iğnesini değiştirme şartıyla..Olmadı kesdiğin parçaları dikme konusunda bir terziyle anlaşmanı öneririm, umarım yardımcı olmuşumdur.Tekrar beklerim, İyi günler :)